Paul van Dyk'i showl esineb Läti tunnustatud DJ Kaspar Kondrat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul van Dyk
Paul van Dyk Foto: promo

Juba sel reedel, 17. veebruaril toimub Saku Suurhallis tänavuse aasta aasta suurim tantsumuusikasündmus Eestis kui show annab mitu aastat maailma tippDJ-ks tituleeritud Paul van Dyk Saksamaalt, kellele sekundeerivad kodumaised DNS Project (Armada Music), Kristjan Hirmo (Sky Plus/Hirmo Faktor) ja DeeJay AAV (Club Unlimited).

Lisaks astub üles ka Läti tunnustatud DJ Kaspar Kondrat. Piletid showle on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kaspar Kondrat on kahtlemata üks enimnõutud elektroonilise muusika arstiste Baltikumis. Kuigi ta on mainekas tegija trance-muusika ringkondades, on ta võimeline mängima erinevaid stiile.

Tema nimega on seotud ka tõsiseltvõetavaimd klubimuusika sarju Lätis «Kwadrat Concept», millel on üle astunud palju maailmanimega tegijaid. Kondratil on iganädalane raadio-show European Hit Raadios.

Tema ekslusiivsed seitsmetunnised klubisetid on kuulsad üle Baltikumi. Ühesõnaga - see mees on juba praegu legend.

Paul van Dyk on elektroonilise tantsumuusika DJ, muusik ja produtsent, kes on oma töö eest võitnud Grammy auhinna. 2005. ja 2006. aastal valiti Dyk maailma parimaks DJ-ks.

Lisaks on ta ainsa plaadikeerutajana püsinud juba 1998. aastast maailma kümne parima DJ nimekirjas. Alates 2007. aastast on tema albumeid müüdud üle 4,5 miljoni eksemplari. Suurim tuntus saabus hitsingliga «For an Angel».

17. veebruari suurimaks tantsumuusika sündmuseks avatakse Saku Suurhalli uksed kell 21. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kehtib vanusepiirang 18 eluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles