Briti bordellist leiti teismeline ori puurist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti bordellist leiti teismeline ori puurist
Briti bordellist leiti teismeline ori puurist Foto: SCANPIX

Suurbritannias Birminghamis leidis politsei sealsest bordellist Hiina päritolu teismelise, keda hoiti nagu looma puuris.

18-aastane hiinlanna isegi ei teadnud, millises riigis ta on, edastab Daily Mail.

Seksiorjade hulgas oli ka 13-aastane Vietnami poiss, kelle ta vanaisa oli saatnud Suurbritanniasse paremat elu otsima.

Parema elu asemel sattus poiss hoopis bordelli, kus teda ära kasutati.

Bordelli smugeldatud alaealiste eest hakkasid nüüd hoolitsema Birminghami St. Mary kloostri nunnad.

«Meie uksele koputavatel inimestel on igasuguseid probleeme, kuid laste ärakasutamisjuhtumid ei tule tavaliselt päevavalgele. Tegelen nüüd Hiinast pärit tüdrukuga, kes oli bordellis puuri suletud. Ta ei teadnud, mis riigis ta on,» lausus üks nunnadest, õde Helen Ryan.

Nunnade sõnul tegelevad Hiina, Vietnami ja ka Aafrika ning Ida-Euroopa riikidest pärit laste ja noorte Suurbritanniasse smugeldamisega kriminaalsed gängid.

Ryan lisas, et paljudel juhtudel noored tüdrukud uimastatakse, toimetatakse välismaale ja sunnitakse prostituutidena töötama.

«Kõige raskem on ära kasutatud lastel rääkida juhtunust. Nad häbenevad seda, kuna võivad end süüdi tunda. Võtab aastaid, enne kui nad sellest taastuda võivad,» lisas Ryan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles