Oprah Winfreyle pakuti senaatori kohta?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: AP / Scanpix

USA Illinoisi osariigi senaator Rod Blagojevich, kes presidendiks valitud Barack Obamale kuulunud ametikoha enampakkumisele pani,  pakkus seda ametikohta ka telestaar Oprah Winfreyle.

Blagojevich tunnistas telekanali ABC hommikuprogrammis «Good Morning America» esinedes, et üks ta sõpradest tegi ettepaneku pakkuda Illinoisi senaatori kohta Oprahle, kirjutab Reuters.

«Oprah Winfrey on üks neist, kes mängis Barack Obama presidendiks saamisel suurt rolli. Lisaks on tal avaram maailmanägemine kui senaatoritel,» lausus Blagojevich.

Kuid senaatori arvates ei oleks USA üks rikkamaid naisi seda ametikohta vastu võtnud.

«Ta oleks selle pakkumise tagasi lükanud ning kuidas seda pakkumist oleks saanud teha nii, et see kummalisena ei paistaks ning teda ei solvaks?» küsis Blagojevich.

Võimu ulatuslikus kuritarvitamises süüdistatav Illinoisi osariigi kuberner Rod Blagojevich lubas Illinoisi senaatori koha anda sellele, kes talle kõige rohkem maksab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles