Johnny Depp valiti kolmandat aastat heldeimaks autogrammiandjaks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahakuju Johnny Deppist
Vahakuju Johnny Deppist Foto: AP Photo / Scanpix

Näitleja Johnny Depp valiti autogrammiküttide ajakirja poolt kõige heldemini signatuure jagavaks kuulsuseks.

«Kariibi mere piraatide» staar valiti ajakirja Autograph poolt kolmandat aastat järjest kõige vastutulelikumaks autogrammiandjaks, kirjutab Contactmusic.

Ajakiri koostab autogrammidega kõige heldemate ja kitsimate Hollywoodi staaride pingeridasid igal aastal ning Depp püsib toimetuse hinnangul esikohal seetõttu, et mees leiab peaaegu alati aega, et fännidele oma autogramme kritseldada.

«Talle meeldib autogrammi andmise ajal fännidega rääkida ja neid tundma õppida ning kui tal aega on, annab ta rohkem kui ühe autogrammi.» räägib ajakirja detsembrinumbris Deppist New Yorgi autogrammikaupmees Anthony Risi.

Lahkete autogrammiandjate edetabeli teisele kohale jõudis Matt Damon, kolmas oli George Clooney ning neile järgnesid Jack Nicholson, Rosario Dawson, John Travolta, Katherine Heigl, Jay Leno, Dakota Fanning ning Russell Crowe, kes veel möödunud aastal valiti kitsimate autogrammiandjate sekka.

Tänavu valiti kõige kitsimaks autogrammiandjaks koomik Will Ferrell, kellele järgnesid Tobey Maguire, Joaquin Phoenix, William Shatner ja Renee Zellweger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles