Ike Tuneri lesk palub Tina Turneril mehele andestada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ike Turner
Ike Turner Foto: AFP / Scanpix

Hiljuti surnud muusiku Ike Turneri lesk palus mehe eksnaiselt Tina Turnerilt, et too andestaks kadunukesele nende õnnetut abielu saatnud vägivallatsemise ja narkoprobleemid.

Ike Turner suri kolmapäeval 76-aastaselt oma kodus Californias, kuid Tina Turner ei avaldanud omastele kaastunnet, kirjutab Contactmusic.

Tina oli mehega abielus 18 aastat, kuid füüsilise vägivalla ja mehe kokaiinisõltuvuse tõttu oli kooselu õnnetu. Paarike lahutas 1976. aastal ning Tina Turneri esindaja teatel ei suhelnud naine Ike’iga viimase 35 aasta jooksul.

Mehe lesk Jeanette Turner loodab aga, et Tina suudab mehele andestada.

«Ma tean, et ta sai haiget. Aga on olemas andestus ja ma tean, et Ike andis iseendale andeks, ehkki see oli väga raske,» rääkis Jeanette.

«Ma ei õigusta tema tegusid. Ma ei salga asju, mida ta minu ja Tinaga koos olles tegi. Aga ta oli inimene, vaatamata kõigele oli ta lapsesarnane hea ja puhas inimene, kes tahtis alati teisi aidata. Ta oli inimene ja aitas Tinat... Ta aitas paljusid,» seletas muusiku lesk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles