Hip hop projekt 372 laupäeval esimest korda laval

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
372 ehk Kaido Põldma (Soul Militia) ning Misha Burich (Snipe)
372 ehk Kaido Põldma (Soul Militia) ning Misha Burich (Snipe) Foto: Club Privé

Sel laupäeval, 31.jaanuaril toimub klubis Privé üritustesarja Kriim Goes Live pidu, mille raames astub esimest korda publiku ette 372 ehk Kaido Põldma (Soul Militia) ning Misha Burich (Snipe)! Plaate keerutab DJ MK.


Vaata meeste videokutset siit.


372 on Eesti värskeim hip hop muusika projekt, milles löövad kaasa Misha Burich ja Kaido Põldma. Tänu oma slaavi juurtele toovad nad publikuni unikaalse Ida-Euroopa rahvamuusika mõjutustega kaasaegse hip hop soundi.

Mehed kohtusid 5 aastat tagasi ning leidsid kiiresti ühise keele tänu mõlema armastusele hip hop ja RnB muusika vastu.

Olles algselt Misha sooloprojekt, kus Kaidol oli täita produtsendi roll, arenes see aegamööda ühiseks ettevõtmiseks koondnimega 372. Duo kirjutab, produtseerib ja salvestab kõik oma lood ise, hetkel töötavad mehed oma debüütplaadi kallal.

Oma lühikese karjääri jooksul on nad juba jõudnud salvestada lugusid mitme nimeka artistiga, sealhulgas Royce da 5'9" ja legendaarne Masta Ace New Yorgist.

Lisaks sõlmisid nad singlilepingu Sony BMG'ga Soomes ning andsid välja oma esimese kommertssingli «Million Dollaz», mille B-poolel lugu «The Premiere».

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles