Hannaliisa Uusmaa kätles presidendipaari punases esinemistrikoos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi Vabariigi aastapäeva pidulik vastuvõtt 2012 
HU? lauljatar Hannaliisa Uusmaa oli punase esinemistrikoo peale kätlemise vooruks tõmmanud punase pika seeliku, mida saatis presidendiproua Evelin Ilvese imestav pilk
Presidendi Vabariigi aastapäeva pidulik vastuvõtt 2012 HU? lauljatar Hannaliisa Uusmaa oli punase esinemistrikoo peale kätlemise vooruks tõmmanud punase pika seeliku, mida saatis presidendiproua Evelin Ilvese imestav pilk Foto: Jelena Rudi

Eesti Vabariigi aastapäeva piduliku vastuvõtu kontserdil esines muusikalise etteastega ka lauljatar Hannaliisa Uusmaa. Tütarlaps lendas lavale julges punases liibuvas trikoos, milles kätles hiljem ka presidendipaari.

Eesti Vabariigi 94. aastapäeva vastuvõtu kontserdil astus teiste seas üles ka punases liibuvas body`s ansambli HU? lauljatar Hannaliisa Uusmaa.

«Hannaliisa Uusmaa veripunase liibuva kostüümi koos ekstravagantsete aksessuaaridega võiks vabalt liigitada sadomaso kategooriasse,» arvas ka üks tuntud moedisainer. Lauljatar oli laval paljajalu.


Kätlemise vooruks tõmbas Hannaliisa punase esinemistrikoo peale  punase pika seeliku, mis pälvis ka proua Evelin Ilvese imestava kulmukergituse. Lihtne ja mugav, kas pole? 

Kuidas meeldis Hannaliisa ekstravagantne õhtutualett sulle?

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles