Disainer Maile Grünberg rokkis kuldses soomusrüüs

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskonnamelu pärast presidendi vastuvõtu ametliku osa lõppu.
Disainer Maile Grünberg rokkis kuldses soomusrüüs
Seltskonnamelu pärast presidendi vastuvõtu ametliku osa lõppu. Disainer Maile Grünberg rokkis kuldses soomusrüüs Foto: Jelena Rudi

Tänavuse presidendi vastuvõtu daamide tualetid näitasid paljude moeekspertide arvates suht kõrget taset. Silma torkasid erksad toonid. Erilised lemmikud olid seekord fuksiaroosa ja sidrunikollane. Vaid esileedi Evelin Ilves jäi oma halli villase kleidiga seekord tagaplaanile.

Silmatorkava discokostüümiga jäi piduliste seas silma ka ekstravagantsusi armastav disainer Maile Grünberg.

Grünbergi kuldsete litritega jakk oli valminud juba kümme aastat tagasi. See valmis sama sündmuse tähistamiseks, kuid kahjuks ei leidnud toona kasutust. Täna näis jakk ülimalt modernse ja julgena ning sobis daamile suurepäraselt.

«Olin tõepoolest selle kuldse riidetüki valmis disaininud ja õmmelnud, sest avasin siis Tallinna Kunstihoones suurejoonelise ja uhke näituse «Red», mille eest pälvisin riikliku kultuuripreemia,» pajatas Grünberg.

«Tavaliselt kultuuripreemia laureaadid kutsutakse vastuvõtule, mind aga mitte. Olin isegi natuke nördinud ja vihane,» tunnistab Grünberg kümne aasta tagust pettumust.

Nüüd oli aeg aga jakikese jaoks küps ning ekstravagantne daam rokkis vabariigi 94. aastapäeva pidulikul vastuvõtul täiega.

 

Kiika pilte!

Kas sina julgeksid sellist jakikest kanda?

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles