Adam Sandler juhib Kuldse Vaarika nominatsioone

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Sandler filmis «Jack & Jill»
Adam Sandler filmis «Jack & Jill» Foto: Youtube

Kuldse Vaarika ehk Razzie (Golden Raspberry Award) auhindu jagatakse igal aastal kõige kehvemaks peetud filmidele, näitlejatele ja näitlejannadele.  

Sellel aastal sai enim selle naljaauhinna nominatsioone komöödianäitleja Adam Sandler, edastab BBC.

Sandleri ümberriietumiskomöödia «Jack & Jill» juhib nominatsioone 12 Kuldse vaarikaga.

Sandleri teine film «Just Go With It» sai viis nominatsiooni ning linateos «Bucky Larson: Born to be a Star», mille käsikirja autor Sandler on, sai kuus nominatsiooni.

Sandler sai nii halvima näitleja kui näitlejanna nominatsiooni oma rollide eest filmis «Jack & Jill», kus ta mängib nii meest kui naist.

Kuldse Vaarika auhinna kõrvaltegelaste nominatsioonid said samas filmis mängivad Katie Holmes ja Al Pacino.

Halvima filmi nominendid on «Bucky Larson: Born to be a Star», «New Year's Eve», «Transformers: Dark Of The Moon» ja «Twilight: Breaking Dawn Part 1».

Viimane nimetatud film põhineb Stephenie Meyersi raamatuteseerial. «Twilight» sai kokku kaheksa Kuldse Vaarika nominatsiooni, kaasa arvatud halvima näitleja nominatsioon Taylor Lautnerile.

Halvima näitleja nominatsioonid said ka Russell Brand, Nicolas Cage ja Nick Swardson.

Sandler ei ole ainus mees, kes sai nüüd Kuldse Vaarika halvima näitlejanna nominatsiooni naise kehastamise eest. Selle sai ka Martin Lawrence naiserolli eest filmis «Big Mommas: Like Father, Like Son».

Endine Alaska kuberner Sarah Palin sai nominatsiooni iseenda mängimise eest filmis «Sarah Palin: The Undefeated». Halvima naisnäitleja nominendid on ka Sarah Jessica Parker ja Kristen Stewart.

Kuldse Vaarika auhindu jagatakse sellel aastal naljapäeval 1. aprillil. Tavaliselt antakse need päev enne Oscari auhindade-galat, kuid sel aastal muudeti aega.

Nominentide üle langetavad otsuse Kuldse Vaarika fondi liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles