WC-s vandumine oleks võinud tuua vanglakaristuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dawn Herb
Dawn Herb Foto: stuff.co.nz

Liiga kõva häälega WC-s vandunud ameeriklanna vastu esitati süüdistus, kuid ta siiski pääses vanglast.

Pennsylvania osariigis Scrantonis kuulis 31-aastast Dawn Herbi  vett üleajava tualetipoti päras vandumas tema politseinikust naaber, vahendab stuff.co.nz.

 

Politseinik Patrick Gilmani kinnitusel kuulis ta naist kasutamas väljendeid « Are you f***ing retarded? ( Kas oled kuradima alaarenenud?)ja «Get me the f***ing mopp» (Too mulle see kuradi mopp).

 

Naise naaber hüüdis vastu, et ta kontrolliks oma keelekasutust.

Dawn Herb vastas selle peale lühidalt «F*** off».

Töölt vaba politseinik helistas ametivennale Gerald Tallole, kes esitas naisele süüdistuse kõva häälega vandumises. Herb ei eitanud, et vandus WC-s.

Herbi politseinikust naaber andis naise vängete sõnade kasutamise eest kohtusse.

Kohtunik Terrence Gallagheri arvates ei teinud naine mitte midagi valesti, kuid süüdimõistmise korral oleks naist ees oodanud 90 päeva pikkune vanglakaristus ja suur trahv.

Kohtuniku sõnul kasutas naine vulgaarseid ja solvavaid väljendeid, kuid USA konstitutsiooni esimesest lisandus sätestab, et tal on õigus ka selliseid väljendeid kasutada.

Herbi advokaadi Barry Dylleri arvates langetas kohtunik õige otsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles