Michael Fassbender saab Ridley Scotti uue filmis peaosa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Michael Fassbender
Näitleja Michael Fassbender Foto: GERARD JULIEN/AFP

Michael Fassbender on andnud nõusoleku täita peaosa eelseisvas põnevikus «The Counselor», mille stsenaariumi autoriks menukirjanik Cormac McCarthy («Ei ole maad vanadele meestele») ja lavastajaks Ridley Scott («Gladiaator»), kelle ulmepõnevik «Prometheus» jõuab kinodesse selle aasta 8. juunil.

Ka viimases täidab üht keskset rolli just Fassbender, nii et väidetavalt pikemalt mõtlemata tema jutule läinud Scottil ei tulnud peaosalist kaugelt otsida, kirjutab forumcinemas.ee.


«The Counselor» toob kinolinale karmi ja halastamatu maailma, mis tuleb ilmselt mõnevõrra tuttav ette kõigile neile, kes on näinud selliseid McCarthy sulest pärinevate romaanide ekraniseeringuid nagu näiteks «Ei ole maad vanadele meestele» ja «Tee» («The Road»).

Eelseisva linateose keskmes on lugupeetud jurist, kes arvab, et tal õnnestub varvas narkoärisse kasta ilma, et teda sinna ülepeakaela sisse ei tõmmataks. See otsus osutub aga märkimisväärselt halvaks ning peategelasele ei jää muud varianti, kui anda oma parim, et meeleheitlikust olukorrast eluga välja tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles