Pamela Anderson astus loomakatsete vastu välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: SCANPIX

Sekspomm Pamela Anderson astus vastu oma endistele tööandjatele maiustustekorporatsioonist Mars pärast seda, kui sai teada, et firma toetab ebainimlikke ja surmavaid loomkatseid, mis on vastuolus ka firma enda poolt kirja pandud poliitikaga.

Kuulus loomasõber, kes reklaamis eelmisel aastal Austraalias korporatsiooni poolt toodetavaid M&Ms komme, on nüüd ühendanud jõud organisatsiooni People For The Ethical Treatment of Animals (PETA) aktivistidega ning nõuab ühiskirjas firma presidendilt, Paul S. Michaelsilt, julmade ja mõttetute loomkatsete lõpetamist, vahendab WENN.

PETA andmetel on Mars tellinud hiirte, rottide, merisigade kui jäneste peal toime pandud julmi loomkatseid hoolimata sellest, et USA ametnikud ei ole seda nõudnud.

Väidetavalt on hetkel Californias, San Fransiscos, käimas järjekordne Marsi poolt rahastatud eksperiment, mille käigus söödetakse rottidele vägisi sisse šokolaadi koostisaineid nii, et surutakse plasttoru loomade kurgust sisse. Seejärel lõigatakse lahti loomade jalad ning suletakse jalaarterid. Kui eksperiment lõppeb, tapetakse loomad terariistadega.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles