TV3 meeleolukas kevadhommik Tallinna Teletornis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva hommikul, 5. märtsil, kutsus TV3 oma koostööpartnerid uudistama juba aprillis taasavatavat Tallinna Teletorni. Ühtlasi esitleti ka TV3  kevadhooaja värskemaid hittsaateid.

TV3 kevade võimsaim teleshow on «Tantsi tagumik trimmi»

TV3 avalikustas kevade võimsaima teleshow «Tantsi tagumik trimmi» kohtuniketrio; ülekaaluliste tantsijate pingutusi hakkavad hindama Anna Levandi, Anu Saagim ja Teet Kask.

Kohtunikud elevust ka tantsusaates võistlevate ülekaaluliste seas, kes olid kohtunike kolmikuga lõppkokkuvõttes väga rahul. «Karta pole midagi, ilusad inimesed,» kommenteeris üks trimmisaate osaleja Anna, lisades, et nii Anu Saagim kui Anna Levandi innustavad neid oma supervormiga veelgi rohkem kaalu langetama.

«Tantsi tagumik trimmi» sarjas osalevad üheksa liigse kehakaaluga kimpus olevat võistlejat, kes püüavad liigsetest kilodest vabaneda üldfüüsiliste treeningute, tervisliku toitumise ja tantsuvõistlusega.

Kevade kaalukaim teleshow «Tantsi tagumik trimmi» alustab Teele Viira juhtimisel TV3s 18.märtsil.
 

Eesti suurima võidusummaga telemäng «Rahaauk» on tagasi

Rahva seas populaarne «Rahaauk» on tagasi uute ja varasemast võidukamate saadetega.

«Rahaauk» on telemäng, kus hiiglaslik rahasumma antakse osalejatele kätte kohe saate alguses; paari ülesandeks on seda kaheksale küsimustele vastates mitte «auku» kukutada. Saatejuht on Alari Kivisaar.

 
«Rahaauk» alustab uue hooajaga TV3s esmaspäeviti kell 20.00

Ekraanile naaseb meeleolukas muutumissaade «Stiilipäevik»

8. märtsil uut hooaega alustav «Stiilipäevik» annab sel kevadel stiilipöördeks võimaluse eelkõige neile, kelle muutumissoovi põhjuseks on eriline sündmus, lugu või eesmärk.

«Stiilipäeviku» saatejuhid on alati rõõmsameelsed Zenja Fokin ja Anu Saagim. Neile sekundeerivad staarjuuksur Lauri Pedaja ja tippjumestajad õed Härmatid.

«Stiilipäevik» on TV3s igal neljapäeval kell 20:00

Värskete osadega tulevad märtsis TV3 ekraanile vaatajate lemmik «Kättemaksukontor», argipäevasari «Kodu keset linna» ja  komöödiaseriaal «Kälimehed».

Samuti naaseb TV3 ekraanile Krista Lensini juhitud südamlik saade «Sind otsides»

Vaata pilte TV3 meeleolukast kevadhommikust Tallinna Teletornis!



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles