House- ja tehnomuusika legend Robert Babicz esineb laupäeval Studios

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Babicz
Robert Babicz Foto: Erakogu


Poola päritolu ja hetkel Saksamaal resideeruv house-ja tehnomuusika legend Robert Babicz esineb sel laupäeval, 10. märtsil klubis Studio. Talle sekundeerivad DJd Dave Storm, Rahim ja Bad J.


Robert Babicz on Poola päritolu DJ, produtsent, plaadifirmade omanik, kes alates 1980. aastast resideerub Saksamaal. Babiczi esimene lugu «Acid Science Trax» ilmus 1992. aastal ja sellest ajast alates on temalt ilmunud kuus albumit («Momente», «Desert», «Sure Sipr», «A Cheerful Temper», «Immortal Changes» ja «Robert Babicz Vol 001») ja üle 40 loo. Babicz on teinud ka kaastööd mitmete muusikaprogrammi tootjatega, kaasaarvatud maineka Native Instruments firmaga.

Mõned aastat tagasi astutas Babicz uue plaadifirma Babiczstyle, mille kohta ta on ise öelnud järgmiselt: «Lõin selle plaadifirma, et võimaldada endale ja oma sõpradele anda välja võimalikult hea helikvaliteediga muusikat.

Laupäeval, 10. märtsil esinevad klubi Studio ülemisel korrusel Robert Babicz Saksamaalt ja Dave Storm Eestist. Allkorrusel esitavad rnb muusikat Dj Rahim ja Bad J.
Uksed avatakse kell 23.00
Pilet enne südaööd 5 eurot, hiljem 10 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles