Rumeenia popstaar Inna esineb 7. juunil Tallinna Lauluväljakul!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rumeenia popstaar Inna esineb 7. juunil Tallinna Lauluväljakul!
Rumeenia popstaar Inna esineb 7. juunil Tallinna Lauluväljakul! Foto: Club Vision

Rumeenia popstaar Inna, keda on pärjatud kaks korda MTV muusikaauhindadega, esineb 7. juunil esmakordselt Eestis, Tallinna Lauluväljakul suve avapeol.

Inna tuleb Eestisse oma 2011. aasta suvel Euroopas alanud turneega «Inna en Concert», mis on tema karjääri suurima showprogrammiga, kus kõlavad kõik suurhitid nagu «Hot», «Deja Vu», «Sun is Up» ja paljud teised. Tuuri raames promotakse ka artisti teist albumit «I am the Club Rocker».

Inna on oma lugudega lühikese aja jooksul jõudnud mainekatesse Inglismaa, Prantsusmaa, Saksamaa ja Venemaa TOP10 edetabelitesse ning on viimasel kahel aastal nimetatud MTV muusikaauhindade jagamisel Rumeenia parimaks artistiks ning ta on sealhulgas võitnud ka auhindu nimekatelt muusika-galadelt nagu «NRJ», «RRA Awards» ja «Viva Comet».

Tallinna kontserti korraldava Club Visioni pressiesindaja sõnul on tegemist uue generatsiooni ühe professionaalsema ja huvitavama artistiga, kes lisaks välimusele oskab ka hästi laulda.

Piletid on eelmüügis Piletilevi teeninduspunktides üle Eesti.

Piletihinnad algavad 30 eurost.

Lisainfot vaata www.clubvision.ee .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles