Uued pühapäevasarjad ETVs

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Lucas (pildil vasakul) ja David Walliams
Matt Lucas (pildil vasakul) ja David Walliams Foto: SCANPIX

Homme algab ETVs kaks uut Briti sarja, neist esimene pakub huumorit, hilisemal kellaajal läheb eetrisse uus krimitükk.


2010. aastal valminud kuueosaline komöödiasari «Lähme lendame!» («Come Fly With Me») ei tohiks inglaste naljasoone austajaid külmaks jätta, samadelt tegijatelt on näiteks ka sari «Little Britain».

Matt Lucas ja David Walliams mängivad siin aga rohkem kui 50 paroodiakarakterit, uue sarja tegevus toimub ühes Inglismaa suurtest lennujaamaterminalidest.

Esimeses jaos: vanaproua esimene lend, abikaasade suhete lahkamine lennukikabiinis, päästevestide nappus odavlennuliinil – see kõik kuulub lennujaama argipäeva juurde. Sari hakkab jooksma pühapäeviti kell 20.30.

Kriminaalsari «Väljaspool kahtlust» («Above Suspicion», 2009) on valminud Briti menukirjanikust teleprodutsendi Lynda La Plante’i käe all. See nimi seostub paljudel ilmselt krimisarjaga «Peamine kahtlusalune», mis tõi rahvusvahelise läbilöögi varem suhteliselt vähe tuntud näitlejale Helen Mirrenile.

Tema mängitud kriminaaluurija Jane Tennison oli sunnitud meestekeskses maailmas üpris komplitseeritud mõrvajuhtumeid lahendades oma eraelu sootuks unustama.

«Väljaspool kahtlust» on justkui eelmise sarja kaasajastatud versioon. Noor politseikonstaabel Anna Travis otsustab jätkata oma kadunud isa ametit. Osades Kelly Reilly, Ciarán Hinds, Shaun Dingwall jt. Sarja näeb ETVs pühapäeviti kell 22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles