Vilja Savisaar ja Priit Toobal lustisid taas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast ja Edgar Savisaar
Vilja Savisaar-Toomast ja Edgar Savisaar Foto: Mihkel Maripuu
Alles see oli, kui Keskerakonna esileedi ja härra linnapea Edgar Savisaare abikaasa Vilja Savisaar (46) ja sama erakonna nooruke peasekretär Priit Toobal (25) pealtnägijate sõnul ööklubis Parlament jalga keerutasid ja musitasid.

Ülemöödunud laupäeval võis paarikest näha taas tantsujalga keerutamas Suure-Jaani tuntuimas baaris «Arturi juures», kirjutab Kroonika.

Pealtnägijate sõnul saabusid tuvikesed lembepesasse pärast kella poolt ühtteist õhtul ning lahkusid peolt alles nelja paiku varahommikul.

«Vilja ja Priit tantsisid, tarbisid alkoholi ja musitasid,» pajatas üks kohalviibinu ning lisas, et mingil hetkel läks Vilja ja veel ühe peole saabunud keskerakondlase, Tanel Kiiki vahel isegi käesurumiseks.

Priit Toobali sõnul viibisid tema, Vilja Savisaar ja Tanel Kiik laupäeval Pärnus Keskerakonna Noortekogu üritusel, kust sõideti pärast Suure-Jaani kaudu Viljandisse.

Veel lisab Priit, et tal pole Viljaga peale tööalase suhte mitte mingit muud suhet ning ei saa ka mitte kunagi olema. «Mu süda kuulub hoopis ühele tüdrukule Viljandimaalt,» kinnitab mees. 

Viljalt ja tema kaasalt Edgar Savisaarelt kommentaari toimunule kahjuks saada ei õnnestunud. 

Pikemat artiklit Vilja ja Priidu öisest randevuust loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles