Mees leidis oma töökohast bioloogilise ema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poeg ja ema - Steve Flaig ja Christine Tallady
Poeg ja ema - Steve Flaig ja Christine Tallady Foto: AP / Scanpix

USAs Michigani osariigis elav Steve Flaig oli aastaid otsinud oma bioloogilist ema.

Flaigi suureks üllatuseks avastas ta, et tema bioloogiline ema töötas samas remondikaupade poes, kus temagi ja nad olid  mitu korda kohtunud, teadmata, et on ema ja poeg, vahendab AFP.

Imikueas adopteerimiseks antud Flaig soovis täiskasvanuna oma bioloogilised vanemad leida. Flaig uuris koos teda adopteerinud perekonnaga adopteerimisagentuuris olevad dokumente.

Adopteerimisagentuur andis mehele kõik vajalikud materjalid ja Flaig sai teada, et ta sünnitas  ja andis adopteerimiseks Christine Tallady nimeline naine 1985. aastal.

Flaig hakkas siis internetist Talladyt otsima, kuid kirjutas naise nime esialgu valesti. Otsingud ei viinud kuhugi. Flaigile ei tekkinud mõtetki, et tegemist võib olla tema töökaaslase Christine`iga.

22-aastane mees sai lõpuks aru, et ta on naise nime valesti kirjutanud. Uus otsing andis tulemusi ja Flaig leidis Tallady aadressi.

Steve Flaig rääkis oma otsingutest ka töökaaslastele. Ta ülemus ütles, et kaupluse kassas töötab üks Christine Tallady nimeline naine.

Flaig võttis uuesti ühendust adopteerimisagentuuriga  ja palus  nende esindajal Talladyga rääkida.

Ka Tallady ei teadnud, et tema poeg töötav samas firmas kullerina. Kui naine asjast esimest korda kuulis, puhkes ta nutma.

Tallady andis oma lapse kunagi ära, sest ta oli noor ja tundis, et pole emaks olemiseks valmis. Nüüd on naisel perekond ja kaks poega, 12-aastane Alexander ja 10-aastane Brandon.

Flaigi sõnul soovib ta väga oma poolvendadega kohtuda.

«Mul on nüüd terve perekond, kõik lapsed on koos. See on parim jõulukink,» leidis Tallady.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles