Russell Brand arreteeriti New Orleansis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Brand
Russell Brand Foto: SCANPIX

Komöödianäitleja Russell Brand andis end vabatahtlikult New Orleansi politsei kätte pärast seda, kui tema kohta väljastati arreteerimiskäsk.

Brand vabastati hiljem 5000 dollari suuruse kautsjoni vastu, edastab tmz.com.

New Orleansi politsei andis Brandi kohta arreteerimiskäsu välja eile hommikul. Brand on selles linnas filmivõtetel.

Väidetavalt tekkis Brandi ja ühe fotograafi vahel tüli, kui fotograaf tahtis Brandist pilti teha. Tüli põhjuseks oli iPhone, mille Brand olevat lõhkunud.

Brand kirjutas hiljem Twitteris: «Alates Steve Jobsi surmast ei suuda ma vaadata, kui keegi kasutab iPhone`i nõmedal viisil. Ma tegin, mida tegin, Jobsi mälestuseks».

Brand ega tema esindaja ei soovinud juhtunut kommenteerida.

Brand läks hiljuti lahku lauljanna Katy Perryst. Staari filmograafiasse kuuluvad sellised linateosed nagu «Forgetting Sarah Marshall» ja «Get Him to the Greek».

Filmistuudio Mandate Pictures teeb New Orleansis uut komöödiat, milles teevad lisaks Russell Brandile kaasa ka Octavia Spencer, kes sai kõrvaosatäitja Oscari rolli eest filmis «The Help», Holly Hunter ja Nick Offerman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles