Liina Vahter tahab näitleja tiitli tööga välja teenida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Elu keset linna» uue hooaja esitlus. Fotol Liina Vahter.
«Elu keset linna» uue hooaja esitlus. Fotol Liina Vahter. Foto: Jelena Rudi

«Elu keset linna» tegijad meelitasid teleekraanile konkureeriva telekanali hittsarjast «Ühikarotid» tuule tiibadesse saanud Liina Vahteri.

Noort naist hakkab teleri vahendusel nägema alates esmaspäevast pea igal õhtul.

«Tead, ega mulle väga palju aega järelemõtlemiseks ei antud,» pöördusid kodumaise seebiseriaali tegijad oma sooviga Liina poole vaid napilt kuu aega tagasi. «Otsusta nüüd või kohe!» seisis ta valiku ees.

«Samas pärast seda kui režissöör Martin Korjus mulle idee ära rääkis, siis olin põhimõtteliselt kohe nõus. Miks? No ma tahaksin ikka kuidagi nagu välja teenid selle näitleja tiitli enda nime ees, mis mulle ajakirjanduses juurde kirjutatakse,» leiab Liina, et tegelikult ta ei ole ju õppinud näitleja. «Roll «Ühikarottides» on ainus, mis ma siiani teinud olen. Ütlen küll kohe, et näitleja olla on absoluutselt uhke ja hää, aga see peab olema välja teenitud ja nüüd on mul selleks võimalus pakutud,» rõõmustab igapäevaselt juuksurina leiba teeniv neidis.

Lisakohustus näitlejana muudab Liina graafiku veelgi pingelisemaks. «Pühendun hetkel 100 protsenti oma rahvusvaheliste suhete õpingutele Tallinna Tehnikaülikoolis. Õnneks on «Elu keset linna» meeskonnal paindlik võttegraafik, mis lubab mul ilusti koolis käia ja see ongi kõige põhilisem.

«Kodu keset linna» sarja suureks fänniks noor naine end ei pea, kuid lubab anda endast kõik võimaliku, et «Elu keset linna» noorte hulgas populaarseks muuta. «Tegemist on ju ka Eesti asjaga ja seda peab toetama ning sinna peab panustama,» leiab ta.

«Elu keset linna» alustab TV 3 eetris 19. märtsil kell 19.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles