«Kahest taktist» langes välja Sandra Nurmsalu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Nurmsalu
Sandra Nurmsalu Foto: ETV
«Kaks takti ette» finalistid on selgunud - finaali said Mihkel Ratt, Margus Vaher ja Iiris Vesik ning välja langes Sandra Nurmsalu.
Pühapäevases «Kahes taktis ette» selgusid produtsentide, žürii ja televaatajate poolthäälte liitmisel kolm finalisti, kes hakkavad 30. detsembril võistlema Kaks takti ette 2007 võitja tiitlile.
Lõplik järjestus (sama punktisumma korral on eespool žüriilt enam punkte saanud laulja):
1. Mihkel Ratt 16 p
2. Margus Vaher 16 p
3. Iiris Vesik 12 p
4. Sandra Nurmsalu 12 p

Ülesastumisi kommenteeris žürii koosseisus Lenna Kuurmaa, Elmar Liitmaa, Lauri Saatpalu, Lea Liitmaa ja erikülalisena Koit Toome.

Seekordne ülesanne viis lauljad tuntud Eesti muusikaprodutsentide juurde.

Sandra Nurmsalu «Velveteen» oli Elmar arvates hingega lauldud ning soovitas tulevikus hoolikalt repertuaari valida. Lennale oli see liiga ettearvatav ning Lauri soovitas järgmine kord julgemalt agelasema variandi läbi suruda. Koidule meeldis hääl ja tehnika.

Iiris Vesiku esitus oli Lenna arvates stabiilselt tugev ning Lauri nentis, et teda on õpetatud lauljaks ja seda on jube kihvt vaadata. Lea märkis, et keerulise lauluga tulid tema hääles uued nüansid välja. Koit ütles, et ta on väga isikupärane.

Mihkel Ratt kandis ette loo «New Generation» ning Koidu arvates on tal väga lahe kõrge hääl. Elmarile meeldis esituse seikluslik-romantiline pool ning Lenna meelest täitis ta väga hästi lava. Laurile meeldis suhtumine, et kui on vaja, teeme ära.

Margus Vaheri «Lähedal» puhul tuli Laurile meelde Tarmo ja Toomas Urbi kõige ilusam hääl. Lea arvates oli tal kõige parem isiksusest tulenev esitus ning Koidu meelest oli see veenev. Elmari jaoks avas esitus tema uue külje ja südamlikkus sobib Margusele väga hästi. Lennale meeldis, et ta elas seda laulu hästi läbi.

Žürii ja produtsentide punkte kokku liites kujunes pingerivi järgmiseks: enim punkte sai Mihkel Ratt, teisele kohale tuli Iiris Vesik, kolmandale Margus Vaher ning viimaseks jäi Sandra Nurmsalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles