Millises spordiklubis vormib oma kehailu Arne Niit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MIA ingellik plaadiesitlus Tallinnas Okupatsioonide muuseumi hubases õhkkonnas 08.12.11
Kohal oli ka moeguru Arne Niit
MIA ingellik plaadiesitlus Tallinnas Okupatsioonide muuseumi hubases õhkkonnas 08.12.11 Kohal oli ka moeguru Arne Niit Foto: Viktor Burkivski

«Eesti tippmodelli» kohtunik ja moedisainer Arne Niit armastab kõige enam areoobset trenni, kuid teeb hea meelega kaasa ka jõusaali- ja rühmatreeningutes.

«Mu absoluutne lemmik on spinning, mis on hea nii vereringele kui südametööle,» räägib Niit, kes käib viis korda nädalas Tallinnas Status Clubis, kirjutab Kroonika.

«Ma olen väga kärsitu inimene - kui ühel päeval tundub mingi asi äge, siis järgmisel võin sellest tüdineda,» räägib Niit oma suhtest erinevatesse treeningutesse.

«Spinning on mulle piisav - ma ei sõida tänaval rattaga, sest mu käed on kallimad kui ratas. Ma ei karda ekstreemsporti, aga mu käed on mu leib ja ma ei hakka riske võtma,» jääb Niit endale kindlaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles