Homer Simpson on vetejumal Neptuni lemmik?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Animasarja «Simpsonid» peategelased vasakult alates  - Maggie, Marge, Lisa, Homerja Bart
Animasarja «Simpsonid» peategelased vasakult alates - Maggie, Marge, Lisa, Homerja Bart Foto: SCANPIX

Vetejumal Neptun on vist animasarja «Simpsonid» fänn, kuna ta on loonud kala, kelle nägu meenutab selle sarja ühe peategelase Homer Simpsoni oma.

Briti fotograaf Mark Webster tegi kummalisest Kathetostoma laeve kalast pildi Indoneesias, edastab Huffington Post.

Websterile meenus seda kala nähes kohe animategelane Homer Simpson, kuna kalal olid ka punnis silmad ning suu, mis sarnanes Simpsoni suule.

Kui need kalad peidavad end Põhja-Sulawesi saare juures olevas Lembeh väinas vulkaanilist tuhka sisaldavasse põhjapinnasesse, siis Homer Simpsonil on komme varjata end ta töökohaks oleva Springfieldi tuumajaama konsooli taha.

Webster külastas Indoneesia Lembeh' väina ala eesmärgiga leida kummalisi mereloomi. Ta leidiski ja neist oli kala Kathetostoma laeve.

«Olen neid kalu varem näinud Indoneesia teistes paikades. Kuid tahtsin neid näha ka siin, sest nad paistavad vulkaanilisest pinnasest hästi silma. Igatahes jäi kala hästi pildile,» lisas fotograaf.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles