Austerlane saagis jala otsast, et mitte kaotada töötu abiraha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austerlane saagis jala otsast, et mitte kaotada töötu abiraha
Austerlane saagis jala otsast, et mitte kaotada töötu abiraha Foto: SCANPIX

Austrias leidis aset ebatavaline juhtum, milles mees saagis endalt töötu abiraha nimel jalalaba maha.

Mitterlabillis elav 56-aastane Hans Url võttis siis jalalaba ja küpsetas ära, et seda ei saaks tagasi opereerida, edastab foxnews.com.

«See oli äärmuslik juhtum. Mees ootas, kuni ta naine ja täiskasvanud poeg kodunt lahkuvad ning ta omapäi jääb. Siis võttis ta elektrisae ning saagis jala maha pahkluu ülalt. Siis viskas mees jala ahju,» selgitas kohaliku politsei esindaja Franz Fasching.

Austerlane vedas siis end garaaži, kust ta helistas päästeteenistusse.

Url toimetati Grazi haiglasse, kus talle tekitati kunstlik kooma, et arstid saaksid ta vigastuse üle vaadata.

Politsei leidis ka mehe äraküpsenud jalalaba.

«See jalg oli tules kannatada saanud ning tagasi opereerimine ei olnud võimalik. Ainus, mida teha saime, oli haava lappimine ja kinni õmblemine. Patsient kaotas palju verd ja oleks kiirabiautos peaaegu surnud,» sõnas haigla esindaja.

Enne kehavigastuse tekitamist olevat Url sotsiaalametile teatanud, et ta on töötamiseks liiga haige. Samuti ei meeldinud talle töö, mida tööjõufirma talle pakkus. Sotsiaalametnikud teatasid mehele siis, et ta jääb oma töötu abirahast ilma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles