Räppar Tom-Olaf Urb on Simple Sessioni uus kommentaator

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Tom-Olaf Urb on Simple Sessioni uus kommentaator
Räppar Tom-Olaf Urb on Simple Sessioni uus kommentaator Foto: Simple Session 12

Pea kogu oma teadaoleva elu rulatanud ning nüüd aktiivselt muusikat tegev Tom-Olaf Urb on Simple Sessionil käinud ürituse algusaastatest saadik nii Tartus kui Tallinnas, samuti on tal olnud au olla ka rulasõidu kohtunik. Tänavu leiab Tom-Olafi aga hoopis Simple Sessioni kommentaatoripuldist.

«Emotsioonid on väga head! Rulatamise tase on hetkel ülikõrgel, see saab olema vinge katsumus nimetada professionaalide trikke ja rahvast üles kütta,» ütles Urb, kes asub Simple Session 12 pulti kõrvuti rulalegendi Dave Duncani ning BMX-kommentaatorite Zack «Catfish» Yankushi ning Darryl Nauga.
 

Juba varasest lapsepõlvest vene ruladega sõitnud ning päris rula umbes 14 aastat tagasi saanud Urb ootab koos võimalusega kommenteerida ka seda, et Eesti poisid tõuseksid viimaks vääritud kõrgetele kohtadele nii rula kui BMXi võistlustel.
 

Vabal ajal hoogsalt uue muusika loomisega tegeval ning räpparina tuntud Urb muusikaliste etteastetega Sessionil siiski esineda ei kavatse. «On ju mul sel nädalal enne Sessionit kaks kontserti, ent katsun laupäeval ja pühapäeval vähemalt sama kõva nivooga Saku Suurhallis rulameestele kaasa elada.»

Simple Session toimub Tallinnas Saku suurhallis, laupäeval/pühapäeval, 31. märts - 1. aprill 2012

Simple Session 11 Teaser-Trailer from Simple Session on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles