IRL meelitas MTV juhi europarlamenti kandideerima

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks
Karoli Hindriks Foto: Peeter Langovits

IRLi volikogu poolt täna kinnitatud kandidaatide nimekirjas on kolmandal kohal MTV Eesti tegevjuht Karoli Hindriks, kes kuulub IRLi aastast 2001.


«Just täna, kui vana Euroopa näib olevat veidi ajale jalgu jäänud, usun, et muutuste elluviimiseks on vaja appi nooruslikku ja uut mõtteviisi,» selgitab Hindriks, miks ta otsustas kandideerida Euroopa Parlamenti.

Tema sõnul on igas Eesti noores peidus tegija, ning Eesti noored mitte ainult ei lenda oma unistustega kõrgelt, vaid teavad ka seda, et neist endist sõltub soovide täitumine.

«Kõige olulisem on, et tänu oma nooruslikule, kuid samas küpsele mõtlemisele on Eesti noored võimelised muutustega kiiresti kohanduma. See peegeldub ka paljuski meie kiires arengus viimaste aastakümnete jooksul,» lausus Hindriks.

Tema sõnul on oluline toetada ärksat meelt ja seisab selle eest, et ettevõtlusharidus muutuks osaks Euroopa koolide tavaprogrammist.

«Me arvame tihtipeale, et Eesti on väike ja meie roll olematu. Kuid just oma isikliku kogemuse põhjal olen hakanud nägema, et meie kauaotsitud Nokia on tegelikult peidus meis endis,» ütleb Hindriks.

Karoli Hindriks on 25 aastane, ta on aastaid tegelenud ettevõtlusega, olles Eesti noorim leiutaja (kaitsnud Eestis kaks Kasulikku Mudelit), ja käivitanud MTV Eesti. Teda on kaks korda valitud Pärnu linnavolikogusse ning ta on juhtinud selle kahe komisjoni tööd.

Hindriks on olnud noorte esindajana kõneisikuks ettevõtluskonverentsidel üle Euroopa, teda on esitatud Euroopa silmapaistvama noorettevõtja auhinna kandidaadiks aastatel 2007 ja 2008.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles