Adam Sandleri film võitis kõik Kuldvaarikad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Wilson ja Kelie McIver kuulutavad halvima filmi Kuldvaarika saajaks linateose «Jack and Jill»
John Wilson ja Kelie McIver kuulutavad halvima filmi Kuldvaarika saajaks linateose «Jack and Jill» Foto: SCANPIX

Adam Sandleri viimane üllitis «Jack ja Jill» tegi filmimaailma halvimaid autasustaval Kuldse Vaarika auhinnagalal ajalugu.

Komöödia korjas 1. aprillil toimunud galal kokku kümme auhinda, sealhulgas halvima filmi, meeskõrvalosa (Al Pacino), meespeaosa ja naispeaosa (Adam Sandler) trofee, vahendab Digitalspy. «Jack ja Jill» on seega ainus film Kuldvaarikate ajaloos, mis on võitnud kõik auhinnad.

Dennis Dugani lavastatud komöödia räägib pereisast, kelle tänupühad rikub külla saabuv õde. Sandler kehastab nii Jacki kui Jilli.

«Ta ei mänginud kolmikuid ja kui ta oleks seda isegi teinud, poleks ta suutnud rohkem auhindu võita. Adami peamine suhtumine paistab olevat: «Pole tähtis, kui tobeda filmi ma teen, mu fännid maksavad selle nägemise eest.»,» kommenteeris Kuldvaarikate asutaja John Wilson.

«Jack ja Jill» võitis ka halvima ekraanipaari (Sandler ja tema ise, Sandler ja Pacino või Sandler ja Katie Holmes), halvima ekraanimeeskonna, halvima lavastaja, halvima naiskõrvalosa (David Spade) ja halvima uusversiooni (film põhineb Ed Woodi 1953. aasta draamal «Glen või Glenda») Kuldvaarika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles