Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus hakkas räpistaar Timati modelliks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus hakkas räpistaar Timati modelliks
Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus hakkas räpistaar Timati modelliks Foto: Black Star By Timati

Moskva räpistaar Timati, kes kordi ka Tallinnas esinemas käinud on tuntud oma loomingu ning lahedate laulude kaudu. Lisaks tegeleb Venemaa superstaar veel ka meelelahutus- ja moeäriga.
 

Koos partneritega omab Timati ööklubi Black Star Club, restorani Black October ning toodab oma nime all Black Star by Timati rõivakollektsiooni kaubamärki.

Hiljuti jõudsid ka Eesti turule müüki Black Star By Timati meeste ja naiste riided

Seoses rõivaturu laienemisega Maarjamaale, otsiti brändi jaoks ka kohalikke nägusid, kes sobiksid Black Star By Timati rõivaste sihtgruppi. 

Väljavalituteks osutusid staarmetroseksuaal Vaido Neigaus ja õrnema soo esindajatest rõivadisainer Laura Sipelgas.

Vaido, miks just sind kuulsa räppari loomingut esitlema paluti?

Need on ilusad, stiilsed ja silmapaistvad riided inimestele, kes julgevad erineda. Need riided on väga mugavad ja kvaliteetsed. Mina olen taoliste rõivaste potensiaalne sihtgrupp.

 
Hetkel võib tutvuda kollektsiooniga ja tellida facebooki lehe kaudu:http://www.facebook.com/BlackStarShopEstonia

Kes on Timati?

Kuuma räpistaari tee tähtede poole on olnud alates karjääri algusaastatest üsna keeruline. Kõik algas projektist VIP 77 (Tima, Pashu, Valter, Deema, Ulja), see projekt jäi meelde hittidega: «Фиеста» ja «Мне нужен ты один».

Kuid tõeline läbimurre sai alguse pärast konkurssi «Фабрикa звезд», kus sündis БАНДА (Тimati, Kochetkova Anastasija, Ratmir Shishkov, Dominik Dzhoker).

2004. aastal ilmus nende esimene album «Новые люди» ning plaadi paljud hitid («Новые люди», «Плачут небеса», «Ты нужна мне», «Банда») on siiamaani telekanalite ja raadio esitamisel. Koostöös ühe suurema Ameerika räppari Snoop Doggiga ilmus uus hittlugu ja muusikavideo «Groove On».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles