Denzel Washington lasi probleemi lahendada oma emal

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denzel Washington
Denzel Washington Foto: Reuters / Scanpix

Olles pikemat aega jagelenud uue filmi «The Great Debaters» produtsendi Harvey Weinsteiniga, otsustas Denzel Washington, et targem on lasta probleem ära lahendada hoopis emadel.

Näitleja keeldus ise osalemast filmis, mida ta lavastab, pakkudes Weinsteinile lahendust, et too rahastaks filmi vaid poole summa ulatuses, mis alguses kokku oli lepitud, vahendab Wenn.

Mehed ei suutnud aga lahendust leida nii pikka aega, et Washington arvas paremaks, et nende emad selle asja lahendaksid.

«Ma ütlesin, et ma lasen enda emal helistada tema emale ja las need kaks räägivad. Võib-olla suudavad nemad mingi lahenduse leida sest selge on see, et meie kaks seda ei suuda,» rääkis näitleja.

«Ta andis mulle selle numbri ja ma helistasin oma emale ning ütlesin talle: «Ema, sa küll ei tea Harvey Weinsteini aga me ei suuda temaga mitte kuidagi kokkuleppele jõuda. Äkki sa helistad tema emale ja vaatad, mis te välja suudate mõelda.»,» lisas Washington.

Washingtoni ema helistaski ning üsna pea tuli Weinstein lagedale uue pakkumisega.

«Ta on minu uus asjaajaja – ja mu ema ei ütle mulle, millest nad rääkisid,» ütles Washington.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles