Menusarja «Troonide mäng» 2. hooaeg jõuab Fox Life kanalile 12. aprillil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Troonide mäng
Troonide mäng Foto: Fox Life

Juba järgmise nädala neljapäeval, 12. aprillil, kell 21.00 esilinastub Fox Life kanalil ühe oodatuima ja läbiaegade kalleima telesarja  «Troonide mäng» («Game of Thrones») 2. hooaeg. Eestis esilinastub sarja teine hooaeg ainult 11 päeva peale USAd. 

2012. aastal võitis Peter Dinklage Kuldgloobuse parima meeskõrvalosatäitja rolli eest. Aasta varem omistati sarjale samuti kaks Emmy auhinda – esimene neist parima meeskõrvalosatäitja rolli ning teine algustiitrite eest.

Maailma tuntuimas filmide ja sarjade andmebaasis IMDB on hinnatud sarja kümnepunkti skaalal kõrgelt - 9,4 punktiga.

«Troonide mäng» räägib kuningatest, kuningannadest, rüütlitest, vabameestest, õilsatest ja valelikest, kes väljamõeldud maailmas ja ajas ühe suure eesmärgi, Seitsme Kuningriigi raudse trooni nimel tegutsevad. Sarja loojad on öelnud, et «Troonide mängus» on nii fantaasiat kui võlujõudu, kuid selles on ka peegeldusi ajaloost. David Benioffi («Trooja») ja D.B. Weiss’i loodud teleteose «Troonide mäng» 2.hooaeg põhineb George R.R Martini menuromaanide sarja «Jää ja tule laul» teisel raamatul «Kuningate heitlus».

USAs esilinastus teine hooaeg 1. aprillil 2012.


Fox International Channels (FIC) Europe rahvusvaheliste kanalite seast on eestikeelsetena kättesaadaval Fox Life ja Fox Crime ning inglisekeelsena loodus- ja teadusdokumentaalidele keskenduv National Geographic Channel. Fox Crime kanalil võib leida nii uusi kui vanu krimisarju. Fox Life kanalil pakutakse vaatajatele erinevate rahvusvaheliste telesarjade uusi ja vanu hooaegu «Meeleheitel koduperenaistest» «Grey anatoomiani». Kõik kanalid on kättesaadavad Starmani, Elioni, STV ja Telseti erinevates pakkettides. Kanaleid on digitelevisioonis võimalik vaadata ka venekeelse audioga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles