Club Angel keerab peo üle vindi

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MacadamMadness
MacadamMadness Foto: MacadamMadness

Sel reedel, 13. veebruaril tähistab skandaalses pealinna ööklubis «Angel» oma esimest sünnipäeva klubiüritus «Macadam Madness», mis kannab alapealkirja «Madness kuubis».

Eestis ja ka mujal Euroopas tegutseva artistide-agentuuri, promootori ja helistuudio «Macadam Music» poolt korraldatav üritus on aasta jooksul Eestisse toonud rea põnevaid live artiste ja DJ`sid, nagu näiteks Akil Wingate (Prantsusmaa), Audiowhores (UK), Matt Caseli (UK-Ibiza) jt. Samuti on antud sarja raames üles astunud kohalikud tähed Sofia Rubina ja Anna-Liisa Supp.

Sünnipäevapeo üheks peaesinejaks on Londonist pärit, kuid mõni aeg tagasi Viljandisse kolinud Timothy Jarman. Üle oma uue kodumaa sai ta tuntuks 2008 kevadel menusaates «Eesti otsib superstaari» osaledes, kus jõudis koguni finaali. Angelis astub Timothy üles põneva r'n'b kavaga ning esitamisele tulevad ka paar mehe enda lugu.

Enne ja pärast peaesinejat võivad pidulised saada osa võluva vanaproua Svetlana puude saagimisest, millele skandaalne strippar Marco oma autogrammid peale kirjutab. Marco on klubis ametis ka näiteks inimeste lõhnastamisega, hapukurkide viilutamisega ning jagab ürituse sünnipäeva puhul rohkelt väärtuslikke kingitusi nii meestele kui ka naistele. Õhtu krooniks on laval vanakooli iluvõimlejad lindikavaga. See ongi «Madness kuubis».

DJ-puldis mängivad parimaid uusi ja vanu klubihitte Widenski, JP ja Chris Mil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles