Vaikmaa ja Kauksi tütred on samuti lauljateel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heini Vaikmaa (vasakult), Kare Kauks, Sven Himma, Raul Arras ja Kalev Aas valmistuvad stuudios Padise kontsertideks.
Heini Vaikmaa (vasakult), Kare Kauks, Sven Himma, Raul Arras ja Kalev Aas valmistuvad stuudios Padise kontsertideks. Foto: Priit Simson

Menupunt Mahavok tuleviku pärast muretsema ei pea, sest kui vanade jaks raugeb, haaravad ohjad noored - laulmisele on näpu andnud nii bändi kitarristi Heini Vaikmaa (53) tütar Anet (22) kui ka laulja Kare Kauksi (50) tütar Ketter Orav (19).

Anet laulab metal-bändis Emphasis, mis esineb ka 6. mail Rockstarsis, kirjutab Kroonika.

«Eesmärgiks on avardada vokaalseid võimeid. Samuti on plaanis popi ning elektroonilise muusika nüansse sisse tuua,» räägib Viljandi Kultuuriakadeemias lauluõpetajaks õppiv Anet.

Ka koostöö heliloojast isaga on hoos. «Laul «Äratus» on valmis. Ka «Kõik liiguvad» on raadiotes kõlanud.»

Ketter lõpetab Vanalinna Hariduskolleegiumit - tüdruku esimene avalik ülesastumine oli 2009. aastal, kui ta Mahavokile tausta laulis.

Viimane aga Whitney Houstoni mälestuskontsert Tartus. «Soov laulmisega jätkata on ainult kasvanud,» ütleb Ketter.

Pärast Houstoni laulude kontserti 4. mail Pärnus annab ema talle sümboolse teatepulga edasi: «Pärnu kontsert jääb ilmselt meie viimaseks ühiseks esinemiseks. Sisimas loodan, et neid tuleb elus siiski veel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles