Ene Veiksaar: pojad ei mõista, miks levitatakse laimu nende ema kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Veiksaar
Ene Veiksaar Foto: Svetlana Zaitseva / Õhtuleht

Endine telenägu Ene Veiksaar eitas Facebookis Kroonika väidet, nagu oleks ta Hispaaniasse kolides lapsed unarusse jätnud.

Veiksaar kirjutab:

«Kui hakata vastama kõigile arulagedatele fantaasiatele, siis ei saaks ju üldse elada. Kroonikal ei ole mõtet elada välja oma kibestumust Hispaanias saamatajäänud intervjuu pärast.

Pojad ei mõista, kust võtab meedia õiguse levitada alatut laimu nende ema ja suhete kohta lastega, neilt isegi midagi küsimata. Vanem poeg õpib minu toel Inglismaal, ka noorem poeg käib nii Hispaanias kui Inglismaal vennal külas, temagi peab välisõpingute-plaane. Emana teen kõik, et nende unistused täituksid ja neist kasvaksid maailmakodanikud.

Tegin ajakirjandusega lõpparve suures osas seetõttu, et ei tahtnud olla tööriist, mis vaid müüginumbrite nimel lahmides inimeste elusid hävitab. Siiralt loodan, et terve mõistus saab kunagi ka kasumiahnusest ja äraspidisest kuulsusejanust võitu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles