Pamela Anderson: 2007.aasta oli hullumeelne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Judy Eddy / WENN

Sekspomm Pamela Andersonil on hea meel, et 2007.aasta viimaks läbi sai, kuna ta usub, et see oli tema elu kõige hullumeelsem aasta.

Endine «Rannavalve» staar andis uusaastalubaduse, et üritada keskenduda oma elu kontrolli alla saamisele pärast seda, kui ta terve aasta ajalehtede esikaasi kaunistas, vahendab WENN.

Andersoni lühikeseks jäänud abielu Kid Rockiga sai ametliku lõpu vaid neli kuud enne seda, kui naine oma kauaaegse sõbra, Rick Salomoniga, oktoobrikuus abiellus. Detsembris esitas naine aga avalduse abielu lahutamiseks «ületamatute erimeelsuste tõttu», kuid võttis selle kõigest neli päeva hiljem tagasi.

Oma ajaveebi esimeses selle-aastases postituses kirjutab Anderson: «Ma tean, et 2008.aastal saavad teoks kõik mu metsikuimad unistused. 2007 oli minu jaoks huvitav aasta. Mis hullumeelsuse definitsioon ongi?»

«Sel aastal kavatsen ma teha kõike, mida ma teha plaanisin – omamoodi. Mul on nii palju suurepäraseid projekte – keskkonna ja loomade jaoks. Ma kavatsen olla uhke iga päeva üle ja teha kõik, et ma sellelt teelt kõrvale ei kalduks. Püüa keskenduda!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles