Kinos Sõprus annab tasuta kontserdi USA naistebänd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Betty
Betty Foto: promo

New Yorgis tegutsev indie-rocki naistebänd Betty annab Sõpruses pühapäeva õhtul tasuta kontserdi!

Kelmikasse bändi kuuluvad Fierce Elizabeth (Elizabeth Ziff, vokaal, kitarr), funky Alyson (Alyson Palmer, vokaal, bass) ja naljakas Amy (Amy Ziff, vokaal, tzello). Leedu ja Eesti turneel saadab ja toetab muusikuid tehnik-mänedzer Ann-Sophie Ouvrier.

Bändi harmooniad ja unikaalsed laulusõnad on juba paar aastkümmet köitnud alternatiivse muusika fänne ja gei-lesbi publikut.

BETTY muusikakeeles väljendatud sallivust ja võrdõiguslikkust taotlev sõnum on jõudnud USA ja rahvusvahelistesse meediakanalitesse filmide, telešõude («Inetu Betty», «Weed», «L-Word»), reklaamklippide, internetiprojektide ning live-esinemiste kaudu.

Elizabeth, Alyson ja Amy võitlevad väsimatult selle eest, mida nad usuvad. Lisainfot bändi kohta leiab nende kodulehelt.

Kontsert on osa Sõpruse sünnipäevaprogrammist. Kino Sõpruse taasavamisest möödus möödunud pühapäeval, 22. aprillil kaks  aastat. Betty kontsert saab teoks Kino Sõpruse koostööpartneri Ameerika Ühendriikide Suursaatkonna toetusel.

Kontsert algab kell 20. Uksed avatakse kell 19. Facebooki üritus asub siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles