Vaher: «Võit tuli üllatusena!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kahe takti ette» vastsel võitjal Margus Vaheril on plaanis aasta lõpuks välja anda oma bändi Kesköö album. Tulemata pole jäänud ka esinemispakkumised.
«Kahe takti ette» vastsel võitjal Margus Vaheril on plaanis aasta lõpuks välja anda oma bändi Kesköö album. Tulemata pole jäänud ka esinemispakkumised. Foto: Ülo Josing / ERR

Möödunud aasta eelviimasel päeval selgus lauluvõistluse «Kaks takti ette» võitja. Postimees uuris, millised on seekordse parima, Margus Vaheri (23) emotsioonid ja mõtted mõni päev pärast võidu napsamist.

Kas võit tuli üllatusena? Kuidas tähistasid?

Võit tuli suure ja väga sooja üllatusena. Sellele järgnes mõnus after-party saate tegijate ja osalejatega. Pärast seda võtsin kodus kuuma vanni ja vastasin õnnitlustele. Öösel just väga palju magada ei saanud, aga ei kurda!

Mida sisetunne enne saate algust ütles?

Sisetunne enne võistlust oli hea! Mu eesmärk oli anda endast parim ja keskendusin pigem musitseerimisele, mitte sellele, kas tuleb võit või mitte.

Kuidas iganädalane teles olemine on sinu elu mõjutanud? Mida saade sulle andis?

Saates osalemine on minu jaoks ainult positiivset toonud. Oleks üsna keeruline koguda laiemat tuntust ilma meedia abita. Usun, et sellel on kaugemale ulatuv mõju kui ma seda praegu öelda oskaksin.

Saade õpetas mulle palju ja andis suurepäraste muusikute seast uusi sõpru ja tuttavaid.

Kas sulle on juba tehtud ka põnevaid koostööpakkumisi?

Jah, mõni esinemispakkumine tuli juba pärast kaheksa parema hulka pääsemist.

Ka täna (eile – toim) sain väga ahvatleva pakkumise, aga kõigest lähemalt siis, kui plaanid konkreetsemad.

Kas on plaanis välja anda album? Kui jah, siis millist muusikat sealt leiab?

Minu bändi Kesköö omaloomingulise plaadi jaoks on esimesed laulud juba salvestatud. Soovin, et album oleks kõlapildilt mitmekesine ja huvitav. Plaadil saab olema nii bossarütme, džässi, folki kui ka reggaet. Kõik laulud saavad olema emakeelsed. Album ilmub selle aasta jõulude paiku.

Kas peale oma bändi on sul ka muid koostööprojekte?

Praegu keskendun koostööle Elmar Liitmaaga Eesti eurolaulukonkursil («2 takti ette» võitja üks auhindu on Elmar Liitmaa lauluga otse finaali pääsemine – toim). Edasiste tegemiste kohta sean peagi üles internetilehe, kus kõigest toimuvast täpsemalt.

Kas fännid jooksevad juba tänaval järel, pastakas näpu vahel?

Fännid tänaval järele ei jookse, vara veel.

On sinu suured fännid midagi põnevat ja erakordset juba korda saatnud – saatnud lillekimpe, akna all serenaadi laulnud vms?

Austajate vastuvõtt on olnud super! On ka nalja saanud – üks neiu palus mind näiteks oma tulevaste laste isaks.

Tahad sa kedagi oma edu eest ka tänada?

Perekonda, sõpru, Ursel Oja, ETV võrratut meeskonda ning loomulikult toetajaid, kelleta ei oleks ma «Kaks takti ette 2007» võitja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles