Hapud Viinamarjad korjasid Tudengilaulul magusad võidud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse Tudengilaulu panid kinni Hapud Viinamarjad.
Tänavuse Tudengilaulu panid kinni Hapud Viinamarjad. Foto: Erki-Heiki Meerits

Reedel, 27. aprillil toimus klubis Kink Konk tudengipäevade veteranüritus Tudengilaul, kuhu tulid mõõtu võtma seitse koloriitset bändi.

Laval võidutses Tartu alternatiiv hip-hop kollektiiv Hapud Viinamarjad.


«Võitis koosseis, kes paneb ka pensionärid tantsima ja kelles on säilinud elurõõmus ülbus ja eneseiroonia,» ütles žürii liige Jalmar Vabarna. Lisaks Vabarnale hindasid bände Susan Lilleväli, Siim Kera, Martin Kikas ja Kalle Paas. Susan Lillevälja sõnul olid võitjad niivõrd ehedas võtmes tudenglik bänd, et võidus polnud žüriil hetkekski kahtlust.

Parima instrumentalisti tiitli pälvis Knitwerki trummar Tõnis Kärson ja vokaalsete võimete poolest paistis silma Miina Rikka ansamblist TXS-3. Žürii andis erikategooria vokaalinstrumentaalse terviku eest pärimusmuusikat viljelevate naiskollektiivile Midrid.

Laupäev, 28. aprill möödub seikluslikult Emajõe ääres, kus kell 17.00 panevad julged end proovile Tudengiekstreemil ja õhtul toimub kell 20.00 Vabaduse puiesteel Muusikaline Koos Olek, kus esinevad Laika Virgin ja Kruuv. Seejärel tantsitakse Tartus päkad villi Öötantsupeol.

Lisainfot kõikide ürituste kohta saab Tartu Kevadpäevade ametlikult koduleheküljelt aadressil www.studentdays.ee.

Tartu Kevadpäevade ametlik fotogalerii SIIT.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles