Staartrimmija Kaupo: ma ei leia, et mulle ära tehti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» kaheksas saade. Kaupo Käsik
«Tantsi tagumik trimmi» kaheksas saade. Kaupo Käsik Foto: Jelena Rudi

Täna trimmisaatest välja langenud Kaupo Käsik leiab, et on oma funktsiooni täitnud ning oligi aeg lahkuda.

«Ma ei leia, et mulle ära tehti. See on üks tore ja suur šõu ja ju siis täitsin siin oma funktsiooni ära – lõbustasin rahvast, olin publiku magnet ja sain selle kõigega väga hästi hakkama,» on mees saadud kogemusega väga rahul.

«Samas viimase paari saate jooksul tekkis peas selline loll idee või noh mis loll, aga lootus, et äkki ma teen ära. Kehakaal langes müstiliselt, keha on plastiline ja liigun hästi, olen varem tantsinud ja tuleb superhästi välja. Isegi Monikal tekkis selline tunne, et kas tõesti, vaata mida see mees teeb,» kostab häälest ka väike noot kergest pettumusest.

Saates lahkus Kaupo kehalt 20 kilogrammi ringis. «Enne oli riiete suurus vist 64 või midagi sellist. Nüüd on vist 56. Ma ei tea täpselt, aga vöökoht on 30 sentimeetrit väiksemaks läinud,» rõõmustab šõumees, et kunagi väikseks jäänud riided lähevad jälle selga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles