Mehhiklanna valetas üheksa lapse ootamise kohta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiklanna valetas üheksa lapse ootamise kohta
Mehhiklanna valetas üheksa lapse ootamise kohta Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal käis maailma meediast läbi uudis, et Mehhikos elav naine ootab üheksat last.

Nüüd aga teatas Mehhikos Saltillos asuv haigla, et 32-aastane Karla Vanessa Perez Castaneda nii suure loodete arvuga rasedus ei vasta tõele, edastab Reuters.

Naine oli kogu loo välja mõelnud ning püüdis sellele tõesust anda ultrahelipildi abil. Väite kohaselt oli naine rasestunud pärast viljakusravi.

Ei ole teada, miks mehhiklanna raseduse kohta valetama pidi.

Castaneda teatas, et jäi pärast kolmikute sündi üsna kiiresti uuesti rasedaks. Need lapsed sündisid möödunud aasta 4. novembril. Temal ja ta abikaasal on varasemast veel ka nelja-aastane poeg.

Naine andis Mehhiko riigitelekanalile Televisa intervjuu, milles sõnas, et üheksa last näevad ilmavalgust 20. mail seitsmendal raseduskuul keisrilõike abil.

Maailmas seni kõige suurema korraga saadud laste arvuga püstitas rekordi ameeriklanna Nadya Suleman, hüüdnimega Octomom. Ta sai kaheksa last  - kuus poissi ja kaks tüdrukut - 2009. aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles