Mart Sanderist saab trimmisaate karm kohtunik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trimmisaate kohtunikud Mart Sander, Kaisa Oja ja Teet Kask
Trimmisaate kohtunikud Mart Sander, Kaisa Oja ja Teet Kask Foto: TV3

Kevade kõige lõbusamas saates «Tantsi tagumik trimmi» selguvad pühapäeval finalistid. Võistlustulle jäänud kolmiku standardtantsu- ja burleskinumbreid asuvad seekord hindama üllatuskohtunikud!

Natalja Barajeva, Anneli Pilpak ja Herkki Liivamaa on kolm vaprat, keda ootab kaks väga nõudlikku vooru, mille tulemusel selguvad finalistid.

Žüriilaua taga jälgivad shownumbreid aga üllatuskohtunikud, sest Anna Levandi ja Anu Saagim ei viibi sel nädalal Eestis. Teet Kase kõrval võtavad kohad sisse üheksakordne Eesti meister võistlustantsus ja nüüdne treener Kaisa Oja ning burleski asjatundja Mart Sander.

Sander tunnistab, et kuigi tegemist on ülekaaluliste osalejatega, kes esmakordselt esitavad raskeid standardtantse, pole ta end kohtunikutööks sugugi leebemalt häälestanud.

«Mõtlesin juba kodus välja sellised hammustused, mida öelda juhul, kui vaatepilt saab olema hull,» kommenteeris Sander naerdes.

Seda, kas vaatepilt saab tõesti olema nii piinlik, et härra Sanderil valmis varutud ütlusi ka vaja läheb, näeb juba pühapäeval.

«Tantsi tagumik trimmi» finaalieelne saade alustab TV3s pühapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles