Briti ärimees põletas kättemaksuks naise rõivad ja kingad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleng. Foto ei ole sündmusega seotud.
Põleng. Foto ei ole sündmusega seotud. Foto: AFP / Scanpix

Suurbritannias Lääne-Yorkshire`is Ilkleys põletas ärimees kättemaksuks oma abikaasa aluspesu, kingad ja rõivad.

Põletamise põhjuseks oli asjaolu, et Jane Medley müüs maha ta mehele Neil Medleyle kuuluva  Ferrari registreerimisnumbri MED 575, vahendab metro.co.uk.

Kohtudokumentides seisab, et Neil Medley põletas talle kuuluva maja aias ära 5000 naela (115 000 krooni) eest naisterõivaid, kaasa arvatud ka ülikallist disaineraluspesu ja paar õhtukleiti.

Lisaks varastas mees oma naise suurde kingakollektsiooni kuuluvast igast kingapaarist ühe kinga ja hävitas need. Hiljem ütles naisele mõnitavalt, et järele jäänud kingad sobiksid Paul McCartney endisele naisele Heather Millsile, kuna viimasel on ainult üks jalg.

Jane ja Neil Medley lahutavad ja naabrite sõnul pole see lahkuminek just kõige sõbralikum olnud.

Naabrid väitsid, et nad nägid neil Medleyd midagi põletamas ja hiljem midagi prügikasti panemas.

Kohtulaboris tehtud analüüsid näitasid, et põlenud asjad on naisterõivaste jäänused.

46-aastane ärimees läks abikaasa rõivaste kallale pärast seda, kui ta sai aru, et tema lemmikauto numbrimärk on maha müüdud.

Jane Medley selgitas kohtus, et müüs selle maha siis, kui nende abielu lagunema hakkas.

Medleyd elavad siiani oma ühises, 750 000 naela (17,2 miljonit krooni) maksnud majas, kuid erinevatel korrustel.

Naise sõnul püüab ta nende kahte last kasvatada ja neile korralikku elu võimaldada, kuid mehe keeldumine rahalist toetust maksta tegi selle raskeks ning selle tõttu müüs ta auto numbrimärgi maha.

Naise kinnitusel oli ta lastega Somersetis sõpradel külas ja kui ta  oli tagasi jõudnud, ei pääsenud ta enam koju sisse. Ta kutsus politsei, kes võimaldas talle elamisse siseneda. Naise suureks üllatuseks olid kõik ta riided ja igast kingapaarist üks king kadunud.

«Kui ma koju jõudsin, avastasin, et mu asjad olid kadunud.Ka  kõik perekonnafotod olid kadunud. Minu õe perekonna fotole, kus olin ka mina, oli ta minu näo asemele augu teinud,» meenutas Jane Medley.

Neil Medley eitas kohtus naise riiete ja jalatsite hävitamist, öeldes, et naabrid nägid teha vanu äridokumente põletamas.

Kohus jätkab juhtumi uurimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles