Üle noatera! Herkki: ma arvasin, et kukungi välja tänu oma jalale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» võitjad Herkki ja Regina tantsuhoos.
«Tantsi tagumik trimmi» võitjad Herkki ja Regina tantsuhoos. Foto: Jelena Rudi

Peaproovis end rängalt vigastanud Herkki oli saates suurtes valudes.

 Pea kõik planeeritud trikid ja nipid tuli vigastuse tõttu ära jätta. 

«Ma ise arvasin, et kukungi välja tänu sellele jalale, olgem ausad, see teine tants läks mul ikka täitsa kehvasti,» tunnistas kohtunike otsusega rahule jäänud mees intervjuus Elu24-le ja lubas, et annab endast finaaliks valmistumisel kõik võimaliku.

«Ma arvan, et ma panen uuel nädalal hästi palju rõhku kilode kaotamisele. Pean saama selgeks ka kaks uut tantsu, sest kolmas on varem esitatud hip hop, kus on natuke selliseid saltosid ja hüppeid. Kui kolmapäevaks jalg korras ei ole, siis peab selle hip hopi mingi rahulikuma ja ilusama tantsu vastu välja vahetama. Ma ei oskagi öelda, mis see siis olla võiks,» on Herkki pisut nõutu.

Herkki peab Annelit väga tugevaks konkurendiks. «Teeme trenni täpselt samadel aegadel, oleme kuidagi kokku sattunud. Ka toitumise režiim ja kõik muu on sama. Anneli on kindlasti väga tugev vastane!»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles