Ithaka Maria vahetas nime abielu reetliku lõpu pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Butterfly Lounge`i 1. sünnipäev  22.10.2011
Pittu saabus ka Ithaka-Maria Rahula
Butterfly Lounge`i 1. sünnipäev 22.10.2011 Pittu saabus ka Ithaka-Maria Rahula Foto: Viktor Burkivski

Omaaegne musterpaar Ithaka Maria (32) ja Tomi Rahula (35) andsid oma abielulahtusest teada küll juba läinud aasta lõpus, kuid lauljatari puhastumine eelmise mehe energiast ja ettevalmistused iseseisvaks eluks pole veel sugugi ümber - siiski - laujatari uueks nimeks on Ithaka Maria Harito.

Mõlemad eksid küll nii-öelda troonivad Titanicu ninas juba uue kiindumusega - Tomi Aivar Pohlaku tütre Anni ja Ithaka Maria väidetavalt fotograaf Markoga - kuid Harito pole uuest liidust nopitud nimi, kirjutab Kroonika.

«Tõsi, vahetasin nime,» nendib Ithaka Maria. «Pärast nii pikka kooselu - kaks kolmandikku minu elust - ja reetlikku lõppu tundsin, et pean vabanema ka nendest seostest, et iseendana püsti püsiksin ja alles jääksin, liikusin enam juurte juurde.»

Väge täis nime Harito sai Ithaka Maria oma emapoolselt vanavanavanaisalt. «Ta oli Setomaal Nedsajas väga armastatud külavanem, kellest kõneldi austusega ka väljaspool maakonda, Nedsajas sündis ka mu ema,» räägib värske Harito.

«Emotsionaalses tõlkes tähendab Harito mulle jõuallikat või õlga, sel nimel on mu jaoks hea energeetika ja uhkusega jätkan nime otsest liini.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles