Eesti publik üllatab Mikat õhupallidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika
Mika Foto: SCANPIX

«Igaüks võtab kontserdile kaasa tühja õhupalli ja kui algab laul «Happy Ending», siis puhub selle täis, seob otsast kinni, viskab õhku ja saadab rahva peade kohale ringi lendama,» kirjeldab eelmisel Mika Tallinna kontserdil mullipuhumisalgatuse korraldanud fänn Anni Anete Mõisamaa seekordset kava.

«Õhupallid võivad olla ükskõik mis värvi - mida värvilisem vaatepilt, seda parem, ja mida rohkem, seda uhkem. Ise plaanin võtta kaasa rohkem kui ühe õhupalli - arvan, et kui paljud inimesed sellega kaasa läheksid, siis võib see väga äge välja näha,» usub 19aastane Tallinna ülikooli tudeng Anni Anete, kelle eestvedamisel saatis publik tunamullu augustis Mika esimesel Eesti kontserdil taeva poole lugematuid seebimulle,» kirjutab Õhtuleht.

Juuli algul Eestisse naasev Briti poptäht pole siinset sooja vastuvõttu unustanud.

«Mänedžment küsis meie käest, kas Mika fännid kavatsevad ka sel korral artistile mingit üllatusaktsiooni korraldada, sest nad mäletasid mullitamist väga hästi ja Mika oli sellest vaimustuses. Nad tahtsid olla valmis, et sel korral toimuvat korraliku kaameraga üles võtta,» jutustab Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonens. «Lubasime Anni üles otsida ja uurida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles