Staartrimmija Herkki: liigun vaid valuvaigistite abil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» võitjad Herkki ja Regina tantsuhoos.
«Tantsi tagumik trimmi» võitjad Herkki ja Regina tantsuhoos. Foto: Jelena Rudi

«Eilse saate ajal olid mul tugevad valuvaigistid peal, osa sain enne saadet otse toru kaudu veeni. Jalg rippus elutult, treener Regina oli minu peale jumala vihane, arst soovitas võistluse katkestada ja koju minna,» räägib Herkki eile temaga juhtunud õnnetusest.

Herkki Liivamaa tunnistab, et adrenaliin oli see, mis teda pühapäeval proovi ajal eelsoojenduseta spagaadile kihutas - vaim oli valmis, enesetunne super ning uks finaali oli juba paokil, varvaski ukse vahel, kirjutab Õhtuleht.

Kõik toimunud spontaanselt, kuigi treener Regina oli kohe alguses laitnud maha Herkki mõtte burleski efektse spagaadiga tuunida.

Kuna burlesk on sümbioos tantsust, teatraalsest etteastest ja kostüümidraamast ning seda kõike sensuaalses võtmes, tundis Herkki endas valmisolekut kohe üheksanda saate peaproovis spagaat ära «vormistada», et treener Reginagi tema võimekust usuks.

Paar sekundit hiljem polnud enam miski endine. «Ajust käis ragin läbi, valu võttis silmanägemise - valu liikus lõpuks ajust selgroogu mööda alakehasse, mõistus ähvardas kaduda.» Herkki hindab 10 palli skaal valu tugevuseks kümme - kergem ei hakanud ka sellest, kui kiirabiarst konstateeris reielihase rebendit - mehe valupisarad segunesid vihapisaratega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles