LL Cool J saatis Obamale avaliku kirja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LL Cool J
LL Cool J Foto: AP / Scanpix

Räppar LL Cool J saatis USA presidendile Barack Obamale avaliku kirja, pakkudes talle õpetussõnu ning nõuandeid selle kohta, kuidas oma riiki paremini teenida.

Hiphopi ikoon oli kogu Obama kampaania ajal presidendikandidaadi agar toetaja ning tal on enda sõnul ülimalt hea meel, et tal avanes võimalus Obama ametisse valimisel niivõrd olulist rolli mängida, vahendab WENN.

Oma kirjas ärgitab LL Cool J, kelle õige nimi on James Todd Smith, Obamat, et see jääks ajaloolisele rännakule minnes oma põhimõtetele truuks.

«On alanud sinu elu järgmine peatükk. Sinu ees seisavad kõige karmimad otsused, mida sa oled kunagi pidanud tegema. Otsused, mis nõuavad sinult valimist terviklikkuse ja miljonite inimeste soovide täitmise vahel. Ainult sina saad neid otsuseid vastu võtta,» kirjutas Smith.

«Sa oled nihutanud paigast Ameerika kultuurilise paradigma, aga nüüd pead sa tekkinud ideaalile vääriline olema. Sa pead hakkama saama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles