Saate «Tantsi tagumik trimmi» võitis Herkki Liivamaa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» finaal
«Tantsi tagumik trimmi» finaal Foto: Jelena Rudi

Pühapäeva õhtul sai «Tantsi tagumik trimmi» võimsa punkti. Finaalis läksid vastamisi Anneli Pilpak ja Herkki Liivamaa. Võitjaks osutus Herkki, kes kaotas saate jooksul tervelt 35,6 kilogrammi.

Tantsijad ja kohtunike kommentaarid

 

Anneli ja Ingmar

Anna Levandi: Mäletan sind esimesest saatest... Võrratu, super! Kümme punkti.

Anu Saagim: See oli idamaine naine oma eunuhhiga. Te olete nagu üks inimene, uskumatu, kui sünkrooni teie liigutused lähevad. Mina seda ei suudaks. Samas eks see hajutab tähelepanu, et mis need jalakesed ja kehakesed seal teevad. Üheksa.

Teet Kask: India tantsus on tõesti fookuses silmade ja käte töö ning iga liigutus peab olema konkreetne ja täpne. Ses suhtes raske valik teil. Oled teinud tohutu arengu. Üheksa.

Herkki ja Regina

Anu: Vot see oli tants! Kas see on Herkki või? Ma arvasin, et mingi kõhna kont on asemele toodud. Mis sinuga juhtunud on? Müstika, issand jumal! Kümme.

Anna: Ma olen ka üllatunud. Kus on see rasv, paks kõht? Mulle väga meeldis! Kümme.

Teet: Tuletame meelde, milline ta siia tulles välja nägi ja milline ta praegu on! Mida rohkem sa viid oma kehakaalu vastavusse oma pikkuse ja kondiga, seda kergem ja mõnusam on sul liikuda. Täna hormoonid paiskusid igale poole. Õnnestusid teemavalikuga. Kümme.

Anneli ja Ingmar

Anna: Super, mulle meeldis! Anneli, kallis, naerata! See, kui midagi viltu läks, ei muuda tantsu. Idee oli super ja väga ilus tants. Usu endasse, väga hästi läheb. Üheksa.

Anu: Sa oled väga pettunud näoga praegu. Mul on tunne, et sul läks midagi pekki. Sa oled kuri kohe. Aga artist peab alati naeratama, isegi, kui kõik sassi läheb. Kaheksa.

Teet: Kui mingid jalaväristused on kuskil, siis pole lugu. Sa oled väga julge, et siin saates üldse osaled. Aga millegipärast andsid sa keset tantsu alla ja mul on väga kahju sellest. Seitse.

Herkki ja Regina

Anu: Sinuga on siin saates kõige juhtunud ja kõigele lisaks oled kõhnaks läinud. Müstiline mees! Nägin juhuslikult, kuidas Herkki istus baaris ja mingid naised aelesid peal. Ma ei tea, kuidas sa seda suudad. Ma tean, et sul on jube valus sealt kahe jala vahel, aga ikkagi teed. Pean sulle kümme punkti andma.

Anna: Olen liigutatud, sest ma tean, mis vigastus see on. Ime, et sa ei ole minestanud, sest see on jube valus. Ja sa ei anna alla. See tants oli hea, see raha oli hea. Kümme.

Teet: Kui ma kõik eelneva info kõrvale jätan, siis ikkagi sa tantsisid väga hästi. Kümme.

Anneli ja Ingmar

Anu: Ma olen sõnatu... Kõige ägedamalt õudsamad olid Ingmari viimased tõmblused. Anneli, superalgus ja lõpp oli ka mega. Kümme punkti.

Teet: Saitegi valida teema, milles tunnete end kõige rohkem kodus. Dramaturgia oli laes. Väga ilusti serveerisid kõik selle ära. Vahepeal suutsid isegi naeratuse välja mediteerida. Kümme.

Anna: Braavo! See oli tõeline finaalitants. Super. Kümme.

Herkki ja Regina

Anna: Vinge muusikavalik! See on finaal, ma ei saa muud panna kui kümme.

Anu: Mul on nii kurb, et saade hakkab läbi saama. Nii vinge tants! Issand kui ilus see oli. Kümme.

Teet: Sa suudad alati üllatada ja täna üllatasid sellega, et oled romantik. Milline sensuaalsus teie vahel. Täna tõid välja sellise poole, mida eesti mees tavaliselt tunnistada ei julge. Kümme.

Anneli kaotas nädalaga 1,6 kilogrammi ehk 1,7 protsenti keha kogu kaalust. Kokku kaotas Anneli saate jooksul 18,1 kilo.

Herkki kaotas 4,1 kilo ehk 4,3 protsenti kehakaalust. Kokku kaotas Herkki saate jooksul 35,6 kilo.
 

Enne saadet

Nii Anneli kui Herkki usuvad, et nad mõlemad väärivad võitu; samas ei julge Anneli sellest mõeldagi, Herkki aga on – vastupidi - korduvalt tunnistanud, et just tema peab olema parim.

«Muidu olen siin lihtsalt kaks kuud lolli mänginud,» naerab mees. Anneli ihkab võitu vaid selleks, et auhind, 5000-eurone reisitšekk, võimaldaks tal kogu perega puhkusele sõita. Muidu kaaluvad aga Anneli jaoks võidu üle hea enesetunne, kaotatud kilod ja tantsurõõm.

«Ma nutsin nädala algul mitu peatäit, mul oli nii kurb meel, et käimas on viimased päevad tantsuproovides, siis finaal ja ongi kõik,» nendib naine. 

Finaalieelsed proovid on Anneli jaoks rasked olnud, kuna treener Ingmar Jõela seatud koreograafiad pole just kergete killast. «Anneli on tohutult palju arenenud ja tegelikult saab ta hakkama absoluutselt kõigega, mida talle ette sööta,» on Ingmar oma partneris kindel.

«Anneli suurimaks trumbiks on harjutamiskomme ja vastutustundlikkus. Ta nõuab alati pigem rohkem proove kui vähem, lisaks treenib veel jõusaalis ning ta filmis proovi ajal  tantsud üles, et siis kodus veel   harjutada. Tal on tohutu suur tahe alati kõik tantsud perfektselt esitada,» kiidab Ingmar.

Herkki treener Regina Teino tunnistab, et Anneli on visa naine. «Kui Herkki, kes on paljud saated võitnud, ka viimases saates tublisti esineb, siis ta võiks ikka võita,» loodab Regina.

Herkki trumbiks on läbi saadete olnud trikid, hüpped ja tõsted. «Herkki tahab alati, et tantsud oleks huvitavad ja see on tantsija puhul väga oluline,» kiidab Regina. Mehe plussiks peab treener ka energilisust ja võimet sammude kombinatsioone meelde jätta. «Me ei tee reeglina kordusi, alati tuleme välja uute sammudega.»

Teleekraanil teeb Herkki trikke ja tõsteid mängleva kergusega, Regina sõnul ei tule need aga alati lihtsalt. «Proovime tõsteid mati peal väga mitu korda ja saame ka haiget. Mul on sinikaid üle keha, ka sellistes kohtades, kus varem pole olnud,» naerab Regina.

Annelil ja Herkkil tuleb finaalis esitada kolm tantsu: esmalt maailma rahvaste tants, seejärel siiani kõige paremini õnnestunud etteaste ja lõputants teemal «Minu suurim trump».

«Tantsi tagumik trimmi» võitja selgub TV3s täna õhtul suures finaalis algusega kell 20.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles