Herkki kaotas võidu nimel ühe päevaga 2,5 kilo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» finaal. Herkki on võidu nimel väga palju vaeva näinud.
«Tantsi tagumik trimmi» finaal. Herkki on võidu nimel väga palju vaeva näinud. Foto: Jelena Rudi

Poolfinaali peaproovis rängalt reielihast vigastanud Herkki ei suutnud kaks päeva pärast saadet korralikult liikuda.

 «Ma ei saanud isegi sokke jalga,» kurtis Herkki intervjuus Elu24-le. Mees tunnistas, et ei teinud sel nädalal mitte ühtegi fitnessi trenni. «Jubedad valud olid. Õnneks sain ühe väga tubli arsti juurde, kes mu jala teipide abil kokku lappis ja lihased paika pani. Alles kolmapäevast sain siin vaikselt jalga liigutama hakata. Siis sai nagu enamvähem,» keelas arst mehel tugevama trenni tegemise hoopis ära.

«Ütleme nii, et kaks päeva tagasi olin vaid kuskil poolteist kilo maha võtnud. Eilse päevaga kaotasin kõik ülejäänud – võtsin menüüst maha kõik rasvad, soolad ning põhimõtteliselt kõik muu, mis mulle vähegi energiat annavad. Ma tegelikult ei uskunud, et tulemus nii hea on,» oli mehel silme ees vaid võit.

Ka tantsude õppimine läks üle kivide ja kändude. «Ühe tantsu tuletasime meelde kohe esimesel trennipäeval, mis oli neli päeva tagasi. Ja ülejäänud kahe puhul võib öelda, et need polnud mul veel täna hommikukski selged. Õppisin enne saadet kohapeal. Saime vist enamvähem selgeks, sest muidu poleks ju kohtunikelt nii palju punkte tulnud,» tasus pingutamine end ära.

Kokku kaotas Herkki saate jooksul 35,6 kilo!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles