Vaata, kuidas valmis August Hunti video «Silmad vees»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader August Hunti uuest muusikavideost «Silmad vees»
Kaader August Hunti uuest muusikavideost «Silmad vees» Foto: Indrek Arula

Täna uut muusikavideot Rahvusooper Estonias esitlev ansambel August Hunt jagab kuulajatele kaadritagusest audiovisuaalse ülevaate.

«Mind lummas selle video tegemise juures töötamine võrratute Rahvusooper Estonia tantsijate Triinu Leppiku ja Sergei Upkiniga ning «huntidega». Bändi puhul on tegemist ühe väga vahetu ning ääretult positiivset energiat kandva kollektiiviga,» räägib režissöör Indrek Arula, kellele on see lühikese ajaga juba kolmas muusikavideo filmida (hiljuti valmisid tema käe all videod bändidele Blinking Lights ja Tenfold Rabbit).

«Video räägib kahe tantsija suhetest, kes kulisside taga ei leia ühist keel, kuid publiku ees on sunnitud andma oma parima etenduse,» lisab bändi kitarrist Mirko Miilits.

Tiheda esinemisgraafikuga August Hundi jaoks on tegemist teise suurema muusikavideoga bändi karjääris. 2010. aastal ilmunud «Thomas Malthus on surnud, mu arm» pälvis ohtralt tähelepanu ning ansambel loodab, et «Silmad vees» leiab samuti oma vaataja- ja kuulajaskonna.

Täna toimuv videoesitlus algab kell 18 ja külalisi ootab lisaks eksklusiivne kontsert. Üritus on kõigile tasuta ning vanusepiiranguta. Tulijatel palutakse ennast registreerida Facebooki ürituse lehel.

Rohkem artistist ja esinemistest leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles