Kadrioru Park ja Tallinna lillefestival alustavad suvise hooajaga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lillefestival
Tallinna lillefestival Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Kadrioru Park ja rahvusvaheline Tallinna lillefestival alustavad peagi suvise hooajaga!

25. mail avab looduse väravad neljas rahvusvaheline Tallinna lillefestival. Kõigil huvilistel on võimalik tutvuda Tornide väljaku pargis kaunite teemaaedadega ja saada positiivseid muusikaelamusi. 

Kadrioru park avab suvehooaja 20. juunil koos suure pargikontserdiga Kadrioru Kontserdi väljakul.


Enne suvehooaja avamist on kõigil linlastel ja linna külalistel suurepärane võimalus tutvuda Kadrioru pargi ajalooga 15.mail Tallinna päeval.

Sellel päeval tutvustavad Kadrioru parki nii, eesti kui vene keeles kahel korral tasuta Elle Pent (Kadrioru Pargi Muuseum-raamatukogu kuraator) ja Susanna Olshevskaya (Kadrioru Pargi I-lustla). 

Eesti keelsed ekskursioonid algavad kell 14.00 ja 17.00 ning vene keelsed 14.30 ja 17.30. 

Kogunetakse traditsiooniliselt Kadrioru Luigetiigi kõrval asuva päiksekella juures.

 

19. mail kell 19.00 on kõigil Muuseumi öö raames võimalik kuulama tulla Heiki Mätliku kontserti, kus Eesti üks suurimatest kitarrivirtuoosidest esitab kava  “Üks roos kasvas orus”.

Kontsert toimub Kadrioru Pargi Muuseum-raamatukogus.  Kava on kokku pandud kitarrisolisti viimastest kontserdiprogrammidest, mis on kõlanud maailma eri paigus.

Kuulata saab Johann Sebastian Bachi heliteoste kõrval ka Jaapani, Argentiina ja Malta heliloojate teoseod.

 

Reedel 25. mail toimub Tornide väljaku pargis rahvusvahelise Tallinna lillefestivali avakontsert

Tutvustatakse külalistele festivali neljanda aasta osalejaid ja programmi ning muusikalist elamust pakuvad õhtul Maarja ja Ultima Thule.

Festival on avatud sellel aastal 25.maist kuni 24. augustini ning kokku rajatakse seekord 28 iluaeda teemadel „Feng shui aias“ ja „Valgus ja värv“. Väliskülalisi Eesti tegijate kõrval on oodata Soomest, Saksamaalt, Ungarist, Leedust, Makedooniast, Prantsusmaalt ja Venemaalt.

 

Kadrioru Pargi juhataja Ain Järve sõnul „On oodata huvitavat ning sündmuste ja tegevusterohket suve nii Kadrioru pargis kui Tornide väljaku pargis Tallinna lillefestivali raames. Loodame silmailu ning emotsionaalseid muusikaelamusi pakkuda sellel aastal kõigis vanuserühmades pargikülastajatele, alates väiksest õest, vennast kuni vanaemade, vanaisadeni“.

 

Kõikide Kadrioru pargis ja Tallinna lillefestivali raames toimuvate sündmustega saab kursis hoida ennast lehekülgedel www.kadriorupark.ee, lillefestival.tallinn.ee ning kõige värskemaid uudised ja üritused leiab meie ametliku facebooki lehe ajajoonelt www.facebook.com/kadriorupark.

Vaata pilte möödunud aastal toimunud üritusest!


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles